FreelanceHUB

Nieuws

Wie een kantoorruimte zoekt, wil graag een ruimte die voldoet aan een aantal eisen. Het moet natuurlijk een prettige ruimte zijn met een inspirerende en motiverende werksfeer en met enthousiaste ondernemers. De airco of de verwarming moet het doen. De toiletten zijn schoon en het internet werkt perfect. Misschien is één van de belangrijkste eisen wel dat de kantoorruimte ook goed bereikbaar moet zijn. Voor jezelf, maar vooral ook voor de klant die niet zit te wachten op een ingewikkelde zoektocht. FreelanceHUB heeft daar rekening mee gehouden en verhuurd kantoorruimtes in Nieuwegein, Deventer en Schiphol, vlakbij Amsterdam. Stuk voor stuk locaties die bereikbaar zijn vanaf het station of vanuit het centrum. 

Lees Meer

Het Nieuwe Werken is inmiddels niet meer zo nieuw en het aantal zzp-ers en ondernemers stijgt nog steeds. Flexibele werkplekken (uiteraard met WiFi) komen zodoende nog altijd goed van pas. Zit u eraan te denken een flexibele werkruimte in te richten? We geven u tien tips voor het inrichten van een gezellige, ergonomische en flexibele werkplek

Lees Meer

De kantoren van Freelancehub zijn goed geventileerd. Waarom? Omdat we dat gewoonweg noodzakelijk vinden en omdat goede ventilatie bijdraagt aan fijne werkplekken. Slecht geventileerde kantoorruimtes hebben een schadelijk effect op de gezondheid en verlagen de arbeidsproductiviteit. Iets waar we allemaal niet op zitten te wachten. Hoe zit dat precies? En hoe kunnen we kantoorruimtes het beste ventileren?

Lees Meer

De FreelanceHUB gaat de vleugels spreiden, naast onze locaties op Schiphol-Rijk, Deventer en Barneveld zijn wij in juni 2014 ook te vinden op Coltbaan 1-19 te Nieuwegein. Op de 3e verdieping zullen er 16 nieuwe kantoor units worden gecreëerd van ca. 30m2 tot aan 150m2.

Lees Meer

Voor een kantoorruimte in Aalsmeer hebben wij hebben een prima alternatief voor u. Op slechts 5 minuten rijden van Aalsmeer, vindt u FreelanceHUB Schiphol-Rijk. FreelanceHUB is een concept met als gedachte; kantoorruimtes tegen zeer scherpe tarieven en flexibele voorwaarden.

Lees Meer

In het najaar van 2013 exposeert kunstenaar en grafisch vormgever Egbert.EGD een aantal van zijn schilderijen. EGD in De Fabriek en de FreelanceHUB in Deventer. Na een bezoek aan De Fabriek kwam hij op het idee om daar een keer te exposeren. Dit vond Monique van Meel (bestuurslid De Fabriek) een erg leuk idee. Niet veel later werd een afspraak gemaakt om zijn schilderijen op te hangen. Monique kwam ook met het voorstel om via Ans van Amerongen te exposeren in de FreelanceHUB.

Lees Meer

Op donderdag 26 september organiseren Internetbureau Vsee, Easy Office Online en Sales Partners in samenwerking met Ans van Amerongen (FreelanceHUB)  de workshop;

Online samenwerken en Offline verkopen

  1. Zoekmachine marketing:
    “Laat AdWords en SEO samenwerken”

  2. Het nieuwe werken:
    “In de Cloud, uit de zorgen”

  3. Uw  onderneming op de kaart zetten in een verkoopgesprek:

Hoe overtuigt u de klant waarom hij of zij  zaken met u moet doen

Tijdens deze workshops krijgt u meer inzicht en handvaten om:

Lees Meer

Vanaf 1 juli is Ad-Skills gevestigd op de FreelanceHUB Schiphol-Rijk.

 

Ad-Skills is een bedrijf dat Ad Management diensten levert aan adverteerders, mediabureaus en uitgevers.
Zij meten de resultaten van banner campagnes, en bieden technische ondersteuning bij het opzetten van deze campagnes.
Tevens kunnen zij via Real Time Bidding advertentie ruimten kopen en verkopen op Ad Exchanges en adviseren bedrijven op het gebied van zoekmachine optimalisatie en zoekmachine marketing.
Kortom een service desk op het gebied van online advertising.

Vrijdag 24 mei vond op de Keulenstraat 8 te Deventer de officiele opening plaats van de FreelanceHUB. Onder grote belangstelling werd tevens een kunstexpositie van 62 licht verstandelijk gehandicapten kinderen geopend. Diverse ondernemers, raadsleden, wethouders en Keulenstraat huurders waren  aanwezig op deze bijzondere dag. Binnenkort zal de FreelanceHUB Deventer weer nieuwe bewoners mogen verwelkomen!

Bovendien was dit ook het startsein voor een nieuw ondernemersblad in Deventer en omstreken. De “Deventer Zaken” zal vanaf heden om de 2 maanden worden uitgegeven en richt zich op de ZZP’er, freelancer en MKB’er. De FreelanceHUB Deventer, gehuisvest in “IJsselwinde” op de Keulenstraat staat centraal in de eerste uitgave.

Op 1 juni zullen wij een nieuwe aanwinst voor de FreelanceHUB Schiphol-Rijk verwelkomen.

Communication, identity en design zijn de woorden die Unthink Labs omschrijven (http://www.unthinklabs.com)