FreelanceHUB

Kantoorruimtes

FreelanceHUB biedt in Schiphol-RijkDeventer, Nieuwegein en Barneveld flexibele kantoren aan, waar “flexibiliteit” voorop staat. Bent u op zoek naar een kantoor voor uw eenmanszaak van 20 m²? Of heeft u 400 m² nodig voor uw groeiende onderneming? In de FreelanceHUB is er altijd een plek voor u!

Flexibele Kantoren & Contracten

Naast onze flexibele oppervlakten, werken wij ook op basis van flexibele contracten. Daardoor bent u niet gebonden aan een langdurige overeenkomst. Ideaal voor ondernemers die direct een vast kantoor nodig hebben, maar niet aan een langdurige huurovereenkomst gebonden willen zijn. Door middel van een flexibele overeenkomst beschikt u over een eigen kantoor, waarvan u 7 dagen in de week onbeperkt gebruik van kan maken.

All-in Huurprijzen

FreelanceHUB biedt bovendien een “all-in” huurprijs aan, waarbij u elke maand exact weet waar u aan toe bent en aan het einde van jaar geen afrekening plaats vindt. Bij FreelanceHUB huurt u een representatieve kantoorruimte tegen een scherpe prijs onder flexibele voorwaarden.

Professionele Omgeving

Flexkantoren bieden een goede uitkomst aan alle ondernemers en zelfstandigen die mensen willen ontvangen in een professionele omgeving en gelijkgestemden willen ontmoeten. Zo kun je altijd veel nieuws leren en je sociale kringen goed uitbreiden, en daarmee ook de zaken! Daarnaast blijkt de productiviteit ook vele malen hoger te liggen in een kantoor dan in de thuis omgeving, omdat er uiteraard geen afleiding is!