FreelanceHUB

Nieuws

Wie een kantoorruimte zoekt, wil graag een ruimte die voldoet aan een aantal eisen. Het moet natuurlijk een prettige ruimte zijn met een inspirerende en motiverende werksfeer en met enthousiaste ondernemers. De airco of de verwarming moet het doen. De toiletten zijn schoon en het internet werkt perfect. Misschien is één van de belangrijkste eisen wel dat de kantoorruimte ook goed bereikbaar moet zijn. Voor jezelf, maar vooral ook voor de klant die niet zit te wachten op een ingewikkelde zoektocht. FreelanceHUB heeft daar rekening mee gehouden en verhuurd kantoorruimtes in Nieuwegein, Deventer en Schiphol, vlakbij Amsterdam. Stuk voor stuk locaties die bereikbaar zijn vanaf het station of vanuit het centrum. 

Kantoorruimte Nieuwegein

De kantoorruimte in Nieuwegein bestaat uit 28 kantoorunits van 13,5 m2 tot 160 m2 vanaf €285,- per maand. Geïnteresseerden kunnen ook meerdere units huren en aan elkaar koppelen: voor nog meer ruimte. Het kantoorpand staat op de Coltbaan nummer 1. Zo’n 20 minuutjes lopen van het centrum waar ook de bussen en de sneltram naar Utrecht vertrekt. Er vertrekt ook een bus vlakbij het kantoorpand, zo’n 2 minuten lopen verderop. Met deze bus bent u in 20 minuten tijd in hartje Utrecht, bij het Centraal Station. Komt u met de auto? Er is voldoende parkeergelegenheid.

Kantoorruimte Deventer

De kantoorruimte in Deventer wordt bevolkt door uiteenlopende huurders, waardoor er een leuke, levendige mix ontstaat van vakgebieden en ondernemers. Het pand bevindt zich in de Keulenstraat en is eveneens centraal gelegen en bereikbaar vanaf het centrum én bereikbaar van het station. IJsselwinde (waar de Keulenstraat deel van uitmaakt) ligt namelijk op het bedrijventerrein Hanzepark waar verschillende bussen naartoe rijden vanaf het centrum en het centraal station. Kantoorruimte in Deventer is ideaal voor ondernemers in de regio Overijssel en Gelderland.

Kantoorruimte Schiphol

Het kantoorpand in Schiphol ligt aan de Boeingavenue. Vanaf de Boeingavenue rijdt u in tien minuten naar Schiphol Airport, waar ook bussen en treinen rijden. De kantoorruimtes in Schiphol zijn centraal gelegen in de randstad en zijn goed te bereiken. De snelweg ligt op een paar minuten afstand. U bent binnen een half uurtje in hartje Amsterdam. Uiteraard biedt FreelanceHUB ook aan de huurders van dit kantoorpand voldoende parkeerplek.

Nieuwegein, Deventer en Schiphol zijn drie centraal gelegen locaties voor freelancers, dichtbij het centrum van de grote steden en dichtbij het centraal station. Makkelijk te bereiken met de auto, vlakbij de snelweg, met voldoende parkeergelegenheid. Ideaal voor ondernemers die mobiel willen zijn en die regelmatig klanten en partners over de vloer hebben. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *