FreelanceHUB

Flexibele werkplekken: lage kosten & geen risico’s

Geen hoge rekeningen of langlopende verbintenissen willen hebben, maar wel gebruik kunnen maken van een flexplek? FreelanceHUB biedt flexwerken vanaf slechts €69,00 excl. BTW per maand aan. Hierbij is wifi, koffie & thee en parkeren* inbegrepen.

Bij de FreelanceHUB werk je in een open ruimte met gelijkgestemden. Op deze manier heeft en kunt u een solide netwerk opbouwen, doordat u niet alleen op uw kantoor zit en van positieve, soms bruikbare informatie gebruik kan maken.

FreelanceHUB wil voordelige, professionele en inspirerende werkomgevingen creëren voor zzp-ers, freelancers, startups en overige geïnteresseerden. Door de samenkomst van ondernemers profiteert men in deze netwerkomgeving van elkaars kennis en kunnen er kansen gecreëerd worden. FreelanceHUB draagt hier aan bij door transparant en flexibel naar de huurder toe te zijn.

Op dit moment biedt FreelanceHUB flexplekken aan in Deventer. Op termijn zal er uitgebreid worden naar andere vestigingen.
*alleen in Deventer

Wilt u ook vooraf weten waar u aan toe bent!? Neem contact met ons op via info@freelancehub.nl, +31 (0)6 46 21 69 08 of via het contactformulier.


Alle voordelen op een rijtje:

  • U bent op zoek naar een flexibele werkplek waar je 2/5 dagen of 24/7 in de week kan werken;
  • U bent een zzp-er, MKB’er of ondernemer met een startup en wilt individueel of met enkele partners werken, maar ook in contact komen met andere;
  • U bent een freelancer of ondernemer met startup die een rustige, flexibele en inspirerende werkplek zoekt in Deventer of Amsterdam Centrum;
  • U beschikt over een lidmaatschap wat per maand opzegbaar is;
  • De uren die u maakt bij FreelanceHub zijn productiever (dan thuis) en de huurkosten zijn in veel gevallen fiscaal aftrekbaar;
  • Zowel Deventer als Amsterdam zijn geschikte locaties om nieuwe mensen en vakkennis op te doen;
  • U wilt gebruikmaken van het ‘Nieuwe Werken’, waarbij de keus is of u thuiswerkt óf bij de rustige en professionele werkplekken van FreelanceHUB de aan slag gaat.

Locaties:

Ons kantoorpand in Deventer

Deventer

Werkplekken in Deventer